Prijava na e-novice

Želite prejemati brezplačna obvestila o dnevnih dogodkih (že 3.532 prejemnikov)? Za vas imamo pripravljena dnevna obvestila o dogodkih v Celju.

Na izbiro imate dvoje različnih obveščanj oz. novic

 • DNEVNI DOGODKI
  Obvestila o dnevnih dogodkih, se pravi dogodkih, ki se bodo odvili na dan poslanega obvestila. Mailing se pošilja zjutraj ob 5., tako, da lahko ob prvi jutranji kavici že naredite načrt.
 • VSI VPISANI DOGODKI
  Obvestilo o dogodku takoj, ko je vpisan v našo bazo. Veliko vas je izrazilo željo, da bi bili o dogodkih obveščeni prej, kot pa na dan dogodka, da se lahko organizirate.
  Primer: Danes smo v bazo vnesli koncert Robbie Williams v Špitalu za prjatle, ki bo šele čez en mesec ( 🙂 ). Jutri zjutraj, ob 6. bo Robbie Williams na mailingu “Vsi vpisani dogodki", da si boste lahko pravočasno uredili prost večer.

Na obvestila se lahko kadarkoli, čeprav nam bo žal, tudi odjavite. Vsako obvestilo vesbuje na dnu povezavo za odjavo. Še dva nasveta:

 • preverite, da nimate polnega poštnega predala.
  Večina vpisanih so uporabniki Gmaila in velikokrat dobimo obvestila o zasedenem poštnem predalu. Obvestila o dogodkih v tem primeru ne pridejo do vas
 • dodajte info@cele.si med prejemnike
  V izogib, da bodo obvestila romala med nezaželjeno pošto ali družabno, svetujemo, da dodate naš elektronski naslov med vaše kontakte, ali pa prvo naše obvestilo (Gmail uporabniki) iz Družabnega prestavite med Glavno in ne bo več težav 😉
Prijava na e-novice