Čarobnost mestnih trgov

Čarobnost mestnih trgov

Vabljeni na zadnjo od treh modnih revij Čarobnost mestnih trgov, ki jo organizira mestni marketing Zavoda Celeia Celje v sodelovanju z mestnimi ponudniki, z modno revijo na Krekovem trgu pričnemo ob 20.30 uri.

Na modni pisti se bodo predstavile trgovinice, blagovne znamke, frizerji in ostali ustvarjalci iz starega mestnega jedra, za pestro kulinarično izkušnjo bodo poskrbeli gostinski ponudniki na lokaciji Kavarna Hotela Evropa ter Špageterija in picerija Koper.

Na večernem modnem dogodku se obeta še marsikaj zanimivega, družaben dogodek, zvezdniško fotografiranje v Foto boxu, z nami pa bo tudi čisto posebna gostja – Rebeka Dremelj, pevka, bivša miss Slovenije, medijska vplivnica, ki deluje na področju družabnega življenja – lifestyla. Udeležila se bo modne revije in spoznavala Celje ter ponudbo mestnih butikov in trgovinic.

Čarobnost mestnih trgov od leta 2015 pripravlja mestni marketing Zavoda Celeia Celje in na ta način predstavlja in povezuje blagovne znamke, trgovine, frizerje, make up artiste in ostale ustvarjalce.

Več na: www.dobimosevcelju.si