Zasebnost

Kdo smo

Naslov naše spletne strani je www.cele.si

Gregor Koprivc s.p.
Krekov trg 3
3000, Celje

Davčni zavezanec: NE
DDV ID številka: 30470200
Matična številka: 3324192000
SKD: J63.120 – Obratovanje spletnih portalov
Datum vpisa: 01.05.2008

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj?

Elektronski naslovi – E-novice

V kolikor ste se vpisali na naše e-novice, boste na vpisani elektronski naslov prejemali dnevne novice o dogodkih v Celju. Kot prejemnik e-novic, boste prejemali samo obvestila o dnevnih dogodkih.

Sistem, ki ga uporabljamo, Mailpoet, shranjuje v bazo vaš IP naslov, izključno zaradi potrebe preprečitve zlorabe sistema. Prav tako shranjujemo seznam klikov na posamezne povezave znotraj vsake poslane e-novice, izključno zaradi statistike.

Zunaj naše spletne strani, uporabnika več ne sledimo.

Obrazec za vpis dogodka

Za potrebe delovanja spletne strani in informiranja naših uporabnikov, imamo na spletni strani obrazec preko katerega organizatorji vpisujete vaše dogodke.

Kontaktni obrazec pošlje na naš elektronski naslov samo v obrazec vpisane podatke. Vnosi se ne shranjujejo v bazo podatkov, ampak jo prejmemo na elektronski naslov, kjer se v roku 30 dni po vnosu na portal, le-ta izbriše.

Statistika

Google Analytics
Na spletni strani uporabljamo servis Google Analytics za vodenje statistike obiska.
Revive Adserver
Na strani prikazujemo oglase naših oglaševalcev in posledično beležimo klike na posamezne oglase. Ne beležijo se nobeni osebni podatki, ampak samo število klikov na pasico

S kom delimo vaše podatke

Spletna stran deli vaše podatke o obisku samo s servisom Google Analytics. Cele.si ne deli nobenih drugih podatkov s tretjo osebo.

Kako dolgo shranjujemo vaše podatke

Vaš elektronski naslov, vpisan na naše e-novice, shranjujemo do vaše odjave.

Katere pravice imate glede vaših podatkov

Edini podatek, ki ga shranjujemo, je vaš elektronski naslov za potrebe e-novic. Iz seznama se lahko odjavite kadarkoli s klikom na povezavo ODJAVA, ki je v vsakem sporočilu poslanem na vaš naslov

Dodatne informacije

Kako varujemo vaše podatke

Vaše podatke shranjujemo na zavarovanem strežniku pri podjetju Hitrost.com, kjer tudi gostujemo spletno stran. Elektronski naslovi so shranjeni brez imen in ostalih podatkov.