Večer slovenske popevke s Floro Emo

KJE:
Branibor club, Stanetova 29, 3000 Celje (prizorišče)
PRIČETEK:
ZAKLJUČEK:
23.03.2019 ob 23:59
VSTOPNINA:
Vstop prost
ORGANIZATOR:
Branibor d.o.o. ( vir informacij )

V počastitev materinskega dne v soboto, 23. marca, pripravljamo nostalgičen večer slovenske popevke za katerega bo ob spremljavi kitarista Matica Smolnikarja, poskrbela odlična vokalistka Flora Ema.

Flora Ema je v glasbeni svet vstopila s sodelovanjem v oddaji Misija Evrovizija. Vsako nedeljo se je dokazovala z novo skladbo in končala na 5. mestu. Po Misiji Evroviziji je sledilo kar nekaj nastopov in kasneje je skupaj s tremi člani skupine Orlek ustanovila skupino Flora&Paris, s katero je izdala svojo prvo ploščo Jutranja Rosa. Iz ljubezni do muzikalov se je poleti 2016 udeležila programa West End On Demand Musical Theatre Summer Academy v Londonu, kjer je izpopolnjevala svoje znanje v igri, plesu in petju.
V letu 2017 je bila izbrana za glavno vlogo Vesne v muzikalu Vesna, ki je od svoje premiere junija doživela že okoli 50 uspešnih ponovitev, tako v Sloveniji, kot tudi v tujini.
S svojo prvo avtorsko pesmijo se je predstavila tudi na festivalu Popevka 2018 in s tem nakazala začetek solo poti.
Prvič se je z bendom predstavila na samostojnem koncertu v klubu BluNout, zdaj pa glasbeno pot nadaljuje z najnovejšo pesmijo Mozaik, ki jo je napisala skupaj z Žanom Serčičem in Anžetom Langusom.
Vstopnine ni.