Ti gledaš … Via Matti / Ulica norcev

92
ogledov
KJE:
Celjski dom, Krekov trg 3, 3000 Celje (prizorišče)
PRIČETEK:
ZAKLJUČEK:
19.01.2018 ob 20:30

VSTOPNINA:
10€
ORGANIZATOR:
Hiša kulture Celje

“Avtorski projekt za odrasle in mladino na meji med dramo in performansom, lutkami in predmeti, makro in mikro gledališčem, stvarnostjo in iluzijo, treznostjo in norostjo…”

Stojko? On je moj sosed. Živi v vasici na vrhu hriba. V tej vasici so hiške postavljene iz kamna in uličice med njimi so izjemno ozke. Ta vasica ima bogato tradicijo postavljanja jaslic pred hiškami. Naloga turistov je, da poiščejo prav vse jaslice v vasici. Za nagrado sodelujejo v žrebanju za večerjo za dva, v vaški gostilnici na ulici Via Matti. Stojko tam kelnari. Ampak njega ni tukaj, jaz pa sem in nujno rabim kavo, rezino pršuta in požirek terana. Njega ni tukaj in meni gre to blazno na živce in to je šele prva domina v neskončni vrsti stvari, ki bi jih bilo nujno spremeniti, da mi ne bi eksplodirala glava. Ta se že podira in komaj čaka, da za sabo poruši še vse ostale. Dobrodošli v viharju mojih sinaptičnih povezav. Dobrodošli na ulici norcev.

Igralec: Tilen Kožamelj Režiser: Zoran Petrovič Dramaturg: Marek Turošík Scenograf in avtor svetlobne podobe: David Orešič Izdelovalci scene: Marko Golnar, Nejc Birsa in Borut Žvorc Tehnika: Borut Žvorc, Andrej Firm. Produkcija: Moment.

Omejeno število sedežev, obvezna rezervacija na info@hisakulture.si. V sklopu abonmaja Ti gledaš … umetnost v gibanju.