Regionalni karierni sejem 2018

37
ogledov
KJE:
Celjski sejem, Dečkova 1, 3000 Celje (prizorišče)
PRIČETEK:
ZAKLJUČEK:
17.01.2018 ob 18:00

VSTOPNINA:
brezplačno
ORGANIZATOR:
Celjski sejem d.d.

Ekipa zaposlitvenega portala MojeDelo.com že 14 let deluje na trgu dela in ponuja številne priložnosti za zaposlovanje. Brezposelnim želimo pomagati, da hitreje najdejo novo zaposlitev, podjetjem pa omogočiti neposreden stik z ustreznimi kandidati iz njihove okolice. In sicer v Celju v sredo, 17. januarja med 10.00 in 18.00 na Celjskem sejmišču.

Kaj vam Karierni sejem ponuja?

Spoznavanje potencialnih delodajalcev. V enem dnevu lahko opravite več zaposlitvenih razgovorov, kot bi jih sicer v enem letu, ter se izognete pisanju prošenj in dolgim selekcijskim postopkom.

Karierno svetovanje. Strokovnjaki na sejmu bodo svetovali, kako nastopiti na trgu dela in kako pripraviti dokumente (življenjepis, spremno pismo), da nas delodajalec vidi kot ustreznega kandidata.

Karierna predavanja. Zgodbe uspešnih podjetnikov, ki predstavijo svojo pot do uspeha, in predavatelji z nasveti, kako uspešno poiskati zaposlitev, ki navdušujejo in motivirajo posameznike.

Brezplačno psihometrično testiranje. Za karierni vzpon je potrebno konstantno nadgrajevati naše znanje in piliti veščine, zato sejem ponuja tudi kotiček, kjer lahko opravite psihometrično testiranje in z bolj objektivnega vidika pogledate svoje močne in šibke kompetence.

Foto kotiček. Velikokrat se zgodi, da v življenjepis dodamo fotografijo, ki ni primerna. Obiskovalcem sejma bomo na samem dogodku omogočili brezplačno portretno fotografiranje. Fotografijo bo posnel profesionalni fotograf, mi pa vam jo bomo posredovali za poslovno komunikacijo.

VIDIMO SE 17.1.2018!

* Vstop in vse spremljevalne dejavnosti so popolnoma brezplačne *