Pomladno sejemsko prebujanje 2019

KJE:
Celjski sejem, Dečkova 1, 3000 Celje (prizorišče)
PRIČETEK:
ZAKLJUČEK:
17.03.2019 ob 19:00
VSTOPNINA:
nimamo podatka
ORGANIZATOR:
Celjski sejem d.d. ( vir informacij )

Skupaj s pomladjo se na celjskem sejmišču prebudijo tudi pomladni sejmi. VABLJENI NA VENČEK POMLADNIH …

Sejem FLORA – Vse za vrt, dom in okolico
Vsako leto marca na Celjskem sejmu pozdravimo prihod pomladi – posebej zelenja in življenja, ki ga prinaša. Letos se v 24. izvedbi na sejmišče vrača sejem Flora. Vse za vrt, dom in okolico bodo obiskovalci lahko našli v treh dneh, med 15. in 17. marcem 2019. Pridružite se nam na enem največjih tovrstnih sejmov, ki jih skupaj s sejmi Poroka, Altermed, ApiSlovenija, Kulinart in Festivalom kave Slovenija združimo v bogato sejemsko dogajanje, ki privabi veliko število obiskovalcev.

18. SEJEM POROKA – Vse za poroko
Tradicionalno bomo na Celjskem sejmu v Gregorjevem tednu pripravili že 18. sejem Poroka, kjer bodo vse za enega najlepših dni v življenju našli zaljubljeni. Razstavljen bo celoten nabor za ta pomemben mejnik – od poročnega vabila, do poročnega potovanja.

Sejem ALTERMED – Zdrav način življenja
Letos bomo tako že 15-ič tradicionalno pozdravili sejem zdravega načina življenja. Razstavni program bo zajemal najrazličnejša področja, ki lahko pripomorejo k boljšemu počutju in bolj zdravemu telesu. Sejem bo potekal tri dni – od 15. do 17. marca 2019.

Dneva čebelarstva v Celju
Pomlad je za čebele ključnega pomena in čebele so ključnega pomena za človeka. Zato čebelam v pomladi pripada sejem ApiSlovenija. Sejem tradicionalno poteka že več kot 40 let in čebelarska javnost ga je popolnoma posvojila.

4. Festival kave Slovenija
Festival kave Slovenija v svoji četrti različici pripravlja še večji in boljši festival za vse ljubitelje tega opojnega črnega napoja!
Združili smo moči z vsemi ponudniki kave – od največjih imen kavne industrije, ki s kavo osrečujejo že desetletja generacij, pa do mikro pražarn, ki s svojimi inovativnimi pogledi ustvarjajo nove dimenzije užitkarjenja ob kavi.
Za vsakega se bo torej našlo nekaj – tudi za tiste, ki se s kavo tako ali drugače srečujete v poslovnem svetu. V petek se nam namreč obeta festivalski dan, namenjen tudi B2B srečanjem.

KULINART – festival hrane in pijače
Kakor v življenju ne sme manjkati dobra hrana, na pomladnih sejmih ne sme manjkati Kulinart – festival hrane in pijače. Tokrat že 4. po vrsti bo ponovno ponudil kulinarične dobrote, pivske užitke, predstavil restavracije in opremo za tiste, ki umetnost hranjenja prakticirajo tudi doma.