Pogosto zastavljena vprašanja

Vpis dogodka (4)

Kot ste opazili, imajo nekateri dogodki ob naslovu tudi kljukico. Kljukica pomeni, da je dogodek preverjen s strani organizatorja in s tem 100% verodostojen. V kolikor je na našem portalu vnešen dogodek, katerega organizator ste vi in ga želite avtorizirati oz. popravljati, prosimo uporabite gumb “Zahtevaj avtorstvo”.

Za avtorizacijo je potrebno plačilo. Po prejemu plačila na naš račun (postopek vas bo vodil), bomo dogodek “pripisali” vam in ga boste lahko urejali. Čemu plačilo? Vaš dogodek smo izbrskali, tbrali podatke o njem in ga namesto vas vpisali v bazo dogodkov. S tem smo ga prikazali preko 12 tisoč sledilcem na Facebooku in 400 dnevnim obiskovalcem našega portala. V prihodnje verjamemo, da boste sami pravočasno vpisali vaš morebitni nov dogodek.

Hvala lepa za razumevanje

Kategorija: Vpis dogodka

Ne. Obvezna polja pri vpisu dogodka so označena z rdečo zvezdico. Ostala polja lahko izpolnite ali pa tudi ne. Vsekakor svetujemo, da izpolnete vsa polja, ter s tem vašim obiskovalcem ponudite kar največ informacij. Bodisi od lokacije, do kontaktnega telefona, morda imate spletno stran ali pa ste kreirali FB dogodek. Izkoristite možnost celotne predstavitve – brezplačno!

Kategorija: Vpis dogodka

Izbiro paketa vam ponudimo ob vsakem vnosu, saj ni nujno, da za določen dogodek želite izkoristiti plačane oz. izpostavljene dogodke. Za kakšen dogodek boste morda želeli le “brezplačen vnos“.

Kategorija: Vpis dogodka

Pri vpisu vašega dogodka zahtevamo oz. pri sami fotografiji imamo dve zahtevi, katerih se držimo
– Fotografija mora biti navedenih dimenzij ali večja
– Fotografija ne sme imeti napisov oz. besedila. Zakaj? Iz izkušenj vemo, da je potem vse pisano na strani, prav tako so podatki, ki jih ponavadi pišete na fotografijo, že vnešeni v same podrobnosti o dogodku.

Kategorija: Vpis dogodka

E-novice (2)

V kolikor ste prijavo na e-novice potrdili preko povezave, ki smo vam jo poslali na vaš elektronski naslov, potem sta možna samop še dva razloga:

  • Če uporabljate katerega izmed brezplačnih naslovov (Gmail, Hotmail …) preverite vašo mapo Reklame oz. Družabno. Velika verjetnost je, da so e-novice tam.
    Rešitev? Dodajte naš naslov info@cele.si med vaše kontakte
  • Za dotični dan ni vpisan noben dogodek, zato se e-novice ne razpošljejo
Kategorija: E-novice

Vsako sporočilo oz. vsaka e-novica, ki jo prejmete, vsebuje na dnu povezavo do urejanja naročnine na e-novice. Kliknite jo in opravite potrebne spremembe. Označite za prejemanje ali odznačite, če ne želite več prejemati e-novic za določeno mesto.

Kategorija: E-novice

Mesta (1)

Cele.si ureja ekipa v svojem prostem času, zato poizkušamo optimizirati naš čas, ki ga vlagamo v portal. Ker iskanje dogodkov vzame veliko časa, ga posvečamo mestom, kjer je več dogodkov.

Kategorija: Mesta

Load More

Se vam poraja kakšno vprašanje ob vnašanju dogodkov ali uporabi našega portala, ki ni tukaj zastavljeno oz. odgovorjeno?
Zastavite vaše vprašanje in dodali ga bomo, morda bo pomagalo še komu drugemu.

Zastavite vprašanje:

(Napišite ali opišite kaj vas zanima?)

Vaše ime:

(Čisto iz radovednosti 😉 )

Preskoči na orodno vrstico