Koala Voice

22. februarja 2020

22. februarja 2020

20:00 do 23:59

ŠMOCL, Mestna ulica, Laško

8 €

Dogodek - Opis

Ker bo po vseh teh krofih nujna plesna rekreacija, letos ŠMOCL in LAK organizirata eno ornk veselico, fešto, razpaljotko.
K nam prihajajo Koala Voice!

Ogrevati nas bodo začeli Hogminister, za njimi bodo hit za hitom nizali Koala Voice, nato pa bomo v noč odplesali v ritmih, ki nam jih bo narekoval Holomondo.

_______________________

HOGMINISTER
Bend sestavljajo Filip Eisenkoler na bobnih, Miha Andrenšek na kitari, Maks Ivo Moser na bas kitari in Luka Logar na vokalu. Delujejo od leta 2017. Pravijo, da špilajo aternativni rock.

KOALA VOICE
Tilen, Miha, Domen in Manca. Kisovški kvartet. Leta 2015 so ustvarili prvo plato Kangaroo’s a Neighbour s hiti kot sta Go Disco, Go in Strangers Tides. Leta 2017 so udarili z naslednjo – Wolkenfabrik, ki je nosila komade Sierra, Talk About it in Vede Premikanja. Leto kasneje so se izštekali pri Juretu Lonkgyki in istega leta nepričakovano postregli še s plato Woo Horsie in hitićem Ker Tu Je Vse Tako Lepo. Vmes pa jih je seveda razmetavalo po celotni Evropi. V zadnjih dveh letih so odigrali več kot 100 koncertov, vse od Velike Britanije, Rusije in Španije do Makedonije. V Laškem jih bomo v klubskem vzdušju slišali prvič.

HOLOMONDO
Ni šans, da stojiš uzadi in se delaš, da se ti ne da plesat. In ni šans, da greš domov, ker zjutri ob 7 pač delaš. Pr Holomondu to ne gre tako.
Disko, pop, funk, indie, bobipalčke in koktejl. Jajajaj.

Organizator

Društvo Šmocl

Dodaj komentar glede dogodka

Vaša ocena dogodka:

eleven + three =

 

Podobni dogodki

Rdeča dvorana, Šaleška cesta, Velenje

13. februarja 2020

20:00 do 22:59

Legendarna skupina Parni Valjak se ponovno vrača v Rdečo dvorano, kjer bodo na Valentinovo ob svoji 44 obletnici delovanja odigrali enega od zadnjih koncertov turneje RUNDA 44.podrobno

Kulturni center Laško, Trg svobode, Laško

6. marca 2020

18:30 do 21:30

Gal in Severa Gjurin, brat in sestra, sodelujeta od mladostniških let, ustvarjata znotraj lastnih solističnih glasbenih karier, ves čas pa se njuni poti dopolnjujeta. Severa je likovnica in pedagoginja, koncertira in izdaja pesmi in plošče ter sodeluje pri različnih projektih.podrobno

Plesni forum Celje, Trubarjeva ulica, Celje

31. januarja 2020

20:00 do 22:00

V večeru, poimenovanem ‘To sam ja’ nam bo Tereza predstavila najbolj značilne glasbene trenutke in pesmi iz njenega bogatega glasbenega opusa.podrobno