Meditacija na notranjo Svetlobo in Zvok

KJE:
Meditacijski center, Stanetova 22, 3000 Celje (prizorišče)
PRIČETEK:
VSTOPNINA:
Vstop prost
ORGANIZATOR:
Holozofsko društvo Slovenije

Kaj je ljubezen? Najimenitnejša in najbolj pomembna beseda, ki obstaja. Vsaka beseda ima svoj pomen, toda pomen besede »ljubezen« je najbolj vzvišen. Je tista, ki nam pomaga, da lahko dosežemo najvijši cilj v življenju. To je potopitev v Izvor, iz katerega vsi izhajamo. Ljubezen. Vsi hrepenimo prav po njej, a se izgubljamo v materialnem svetu, ki nas obdaja. Smo srečni? Za trenutek, vendar, ali je to tisto, kar si želimo? Biti trenutno srečni ali doseči večno srečo?
Na poti, po kateri hodimo, se soočamo s težavami vsakdanjega življenja. Ko se utapljamo ali se nahajamo na dnu, začnemo raziskovati, iščemo izhod in se borimo. Postajamo hvaležni, ker se v nas prebujajo vprašanja: »Kakšen je smisel mojega življenja? Kdo sem? Od kod prihajam? Kam moram oditi? Kako naj vzpostavim notranji mir?«
Meditacija na notranjo Svetlobo in Zvok nam pomaga, da odkrijemo vsa ta vprašanja in spoznamo Ocean Ljubezni, ki je v nas. Vzpostavite dragocene medsebojne odnose, spoštovanje, nenasilje, ljubezen in živite v harmoniji, ki jo daje Ljubezen.
Vabljeni.