Maja Založnik & Moonshine

KJE:
Špital za prjatle, Slomškov trg 5, 3000 Celje (prizorišče)
PRIČETEK:
ZAKLJUČEK:
08.03.2019 ob 23:30
VSTOPNINA:
8€
ORGANIZATOR:
Špital za prjatle ( vir informacij )

Ena najbolj uveljavljenih slovenskih vokalist Maja Založnik je s svojim glasom in pojavnostjo očarala že mnoge, vključujoč mednarodno žirijo in gledalce nemške oddaje The Voice. V zadnjih letih jo na glasbenih odrih spremlja skupina Moonshine. Privoščite svoji nežnejši polovici šopek vrtnic in glasbeno poslastico, ki preprosto očara!
Maja Založnik je v slovenskem prostoru s svojim neverjetnim vokalom prisotna že mnoga leta. Spremljali smo jo tako na različnih glasbenih izborih in oddajah, kot tudi na evrovizijskih tekmovanjih in koncertih v živo, kjer je zbranemu občinstvu predstavljala tudi avtorske skladbe. Veliko uspeha je požela z visoko uvrstitvijo na nemškem The Voice, v zadnjem obdobju pa s srbsko glasbeno skupino Moonshine pripravlja nov avtorski projekt, ki bo rezultiral v pripovedni plošči Pot.
Maja Založnik & Moonshine bodo tako leto 2019 začeli v velikem slogu, saj bodo v sklopu promocijske turneje obiskali tudi celjski Špital Za Prjatle in pripravili posebno glasbeno poslastico ob dnevu žena. Prjatli boste lahko slišali številne popularne pop in rock priredbe, od poskočnih hitov do romantičnih šlagerjev, zasedba pa bo predstavila tudi nekaj izbranih avtorskih skladb iz prihajajoče plošče.
Glasbeni navdušenci iz Celja in okolice bodo tako lahko svojim dragim ponudili pravo romantično avanturo, polno znanih zvokov ter domače avtorske glasbe ene najprodornejših izvajalk pri nas.
Ne zamudite, praznujte 8. marec z Majo Založnik in bendom Moonshine!