Kako živeti, kot je namenjeno?

KJE:
Mladinski center Celje, Mariborska 2, 3000 Celje (prizorišče)
PRIČETEK:
ZAKLJUČEK:
21.03.2019 ob 21:00
VSTOPNINA:
Vstop prost
ORGANIZATOR:
Mladinski center Celje

Naključij ni. Tudi to, da ravnokar berete te besede, ni naključje. Vsak človek je svojevrsten čudež, darilo svetu in soljudem, ko doseže sozvočje duha in telesa.

Vi sami ste ustvarjalci svojega življenja, če to veste, ali ne. Zato vam z veseljem podamo dodatne informacije glede pomembnih tem, da boste imeli resnično lepa in zadovoljujoča življenja. Pogovorili se bo o tem, kako deluje fokus, kako delujejo misli, kaj nam sporočajo občutki ter kako se stvari znajdejo v naših življenjih.

Na edinstvenem dogodku, ki se bo odvijal v Celjskem mladinskem centru, bodo svoje izkušnje, modrosti in znanje prenesli terapevtka ANDAR terapije, svetovalka za ravnovesje telesa in duha ter predavateljica, Andreja Brumec, life coach, strastni raziskovalec življenja, Aleš Pasarič ter 360-solutioner, Aleksandra Grofelnik.

Na našem druženju pa se bomo dotaknili tudi zdravja, saj so bolezen, bolečina in ohromljena stanja duha, posledica porušene harmonije telesa in duha, ki blokira pretok energije in ustvarja nenaravna stanja.

Za posladek pa si bomo privoščili še zvočno terapijo z meditacijo.

Dogodek je brezplačen za vse generacije.

Organizatorji: Aloe Your Life, Celjski mladinski center, Andreja Brumec, Aleš Pasarič