Goran Bojčevski Quartet

KJE:
Narodni dom, Trg Celjskih knezov 9, 3000 Celje (prizorišče)
PRIČETEK:
ZAKLJUČEK:
29.12.2018 ob 20:30
VSTOPNINA:
17€
ORGANIZATOR:
Leo Klub Mavrica Celje ( vir informacij )

Goran Bojčevski quartet – veliki praznični koncert z dobrodelno noto
Gostitelj: Goran Bojčevski in Leo Klub Mavrica Celje

Po odlično sprejetem poletnem koncertu na celjskem gradu in po polni Gallusovi dvorani Cankarjevega doma se Goran Bojčevski s quartetom vrhunskih glasbenikov vrača v Celje. Vabimo vas na izjemen dogodek, ki bo poleg avtorske glasbe vseboval tudi predelave klasičnih del, od Mozarta, Bacha, Paganninija, kar je za ta čas še posebej primerno. Po koncertu vas vabimo, da se nam, v stranski dvorani Narodnega doma, pridružite na skromni pogostitvi in druženju z umetniki. Uraden afterparty bo v Nobelplatz – Glavni trg 12.

V sodelovanju z lokalnim dobrodelnim društvom »Leo klub Mavrica Celje« koncertu dodajamo tudi humanitarno noto. Del večernega izkupička bo tako namenjen izjemni Martini Smodiš, ki zaradi celebralne paralize skozi življenje, že od samega rojstva, vijuga z invalidskim vozičkom. Svojo strast je našla v plesu. Ples ji daje svobodo gibanja. Daje ji moč izražanja sebe. Martina je že tretje leto aktivna članica Plesnega kluba Zebra, edinega kluba v Sloveniji, ki se pod okriljem Paraolimpijskega komiteja Slovenije ukvarja s športnim plesom na vozičkih. S svojim soplesalcem, Romanom Mačkom, na največjih mednarodnih tekmovanjih posegata po vrhunskih rezultatih. Z delom izkupička koncerta bomo Martini pomagali do nakupa novega plesnega vozička.

Vabljeni, da pomagate in izkoristite čudovit večer za kulturo in druženje! Vstopnice so na voljo od 4. 12. v Nobelplatz-u ali na tel št. 041/521-064 Na dan koncerta tudi v Narodnem domu.

Goran Bojčevski quartet so:
Goran Bojčevski – klarinet, avtor glasbe in aranžmajev
Jošt Lampret – kontrabas
Jan Sever – klavir
Žiga Kožar – bobni