Vraževerje + Wookie the Huge | Ba kanal

Vraževerje + Wookie the Huge | Ba kanal

Na Ba kanalovem snemanem koncertu s prav posebnim vzdušjem se bodo na tretjem koncertu sedme sezone predstavili mojstri vzdušja Vraževerje in Wookie the Huge!
Na Ba kanalu so koncerti snemani, s čimer gradimo javno dostopno digitalno knjižnico slovenske avtorske glasbe na YouTubu. Vabljeni k poslušanju! Benda, ki se predstavljata tokrat, sta bila izbrana na razpisu med 66 prijavitelji.
***
Vraževerje je vera v življenje. Vraževerje vrača življenju vero. Daje mu verjetnost, da se bo v njem nekaj zgodilo. Nekaj čudnega. Nekaj drugačnega, čudežnega.
Njihovo glasbo bi lahko opisali kot misteriozno kombinacijo zvokov, zavitih v tančico teme. Pridevniki, s katerimi bi lahko označili njihovo zgodbo so teatralna, drugačna in predvsem polna skrivnosti. Navdih črpajo predvsem iz teatra, tako da je sama izvedba glasbenega nastopa hkrati tudi performans.
Miha Slapnik – kitara/vokal
Leo Gaberšek – kitara/back vokal
Blaž Kokol – harmonika/back vokal
Sebastijan Starc – bass /back vokal
Domen Godec – bobni
***
Wookie the Huge
Orjaško poimenovani Wookie The Huge je avtorski projekt Roryja Hughesa, Slovenca irsko-kanadskega porekla, ki svoj zvok napaja na obširnih planjavah indie rocka in pri izvajalcih, kot so Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age, The Strokes in Mac DeMarco. Bend si je nabral že spoštljivo koncertno kilometrino na domačih odrih, s komadi prodrl na avstrijske lestvice, z nagrajenimi videospoti pa celo do Los Angelesa.
***
Časovnica
19.00 – vrata
20.00 – Wookie the Huge
21.00 – Vraževerje
Dogodek je brezplačen. S prostovoljnim prispevkom podprete delovanje našega neprofitnega društva. ❤