Reinkarnacija - posmrtno življenje

Reinkarnacija – posmrtno življenje

Vabljeni v »duhovni kotiček« na Inštitut VIR, kjer bo g. Andrej Pešec v torek, 11. 4. 2023 od 17:00 do 19.00 izvedel predavanje na temo Reinkarnacija – posmrtno življenje.
Srečanje bo potekalo v živo, v prostorih Inštituta VIR, zavod, na Vrunčevi ulici 9, 3000 Celje in preko Zoom-a.
Potrebna je predhodna prijava na e-mail vir@institut-vir.si. Pripišite tudi ali pridete v živo ali bi sodelovali preko Zooma. Povezavo na Zoom prejmete dan pred izvedbo.
Aktivnosti Inštituta VIR so brezplačne, potrebujemo pa nekaj podatkov o vas, v kolikor z nami še niste sodelovali (npr. rojstni podatek in občina prebivališča. Ob prijavi pripišite, v kolikor sodelujete prvič in vas kontaktiramo oz. uredimo pred predavanjem v živo te formalnosti. Hvala.)
Prispevek za izvajalca ni pogoj za prisotnost. Njegove knjige se lahko naroči preko spleta, v živo, na dogodku pa se jih dobi s popustom. Več o predavatelju najdete na strani www.znanjezazivljenje.si.
Predavanje bo izvedeno v primeru zadostnega števila prijav. Zaradi omejenih prostorskih možnosti bo v primeru omejitve upoštevan vrstni red prijav. V primeru odsotnosti nujno sporočite odjavo na isti mail.
Hkrati vas vabimo tudi na ostale aktivnosti, ki jih sproti objavljamo na spletni strani http://www.institut-vir.si/. Raznolike izobraževalne in izkustvene aktivnosti, v katere se lahko vključi vsakdo, so objavljene na spletni strani http://www.institut-vir.si/edukativne-izobra382evalne-delavnice.html.
Veselimo se sodelovanja in vas vabimo, da se nam pridružite.
Kolektiv Inštituta VIR