Nisem se omožila, kot sem pričakovala

Nisem se omožila, kot sem pričakovala

Navdušujoča komedija “Nisem se omožila tako kot sem pričakovala”, z izjemnima imitatorjema in komikoma Natašo Aksentijević in Peđom Damjanovićem, nam na nadvse duhovit in humoren način prikaže življenjsko zgodbo ene od povsem običajnih žena, iščočo popolno ljubezen, ter novodobnimi moškimi, ki jih na tej poti srečuje. In po vseh teh, ne ravno navdušujočih srečanjih, misleč, da ji lahko dejansko nekaj ponudijo (“močni žrebec”, “nežni medvedek”, “hitrostnež”), na koncu ostane s “čričkom”, ki ji, razen ljubezni, ne zna in ne zmore ponuditi ničesar drugega!

Duhovit, skorajda tragikomičen tekst priznanega dramaturga Dušana Jovanovića, nas spominja na vsakodnevne tegobe, izzive in vse tiste velike in majhne radosti, skozi katere, v iskanju idealne zveze, stopamo.

Dejansko predstava, ki vas bo, nekatere zaradi humorja, spet druge zaradi sentimentalnosti, nasmejala do solz, vam vsekakor zagotavlja, neverjetno zabavo, po kateri se boste počutili izjemno, zavedajoč se, da ne glede na to, kako vas življenje nagrajuje in kaznuje, izbrana pot ostaja pravilna.

OPOMBA:

Predstava je v srbskem jeziku