Kulinarična zabava Tedna restavracij

Kulinarična zabava Tedna restavracij

Za en dan bomo na enem mestu ustvarili vrhunsko slovensko restavracijo, v kateri se boste lahko družili z izbranimi slovenskimi chefi in okušali njihove ulične TR kreacije.

Na Glavnem trgu v Celju bomo na prvo junijsko soboto skupaj poustvarili utrip Tedna restavracij. V enem dnevu vam bomo ponudili enkratno priložnost, da vrhunske chefe in chefinje iz izbranih TR restavracij spoznate v živo. Predvsem pa, da okusite njihove jedi iz vrhunskih sestavin. Jedi bodo interpretacija sodobne kulinarike z avtorskim podpisom chefov in chefinj v transformacji za odlično ulično jed.

Za unikatno kulinarično izkušnjo vabljeni za posebno omizje Chef’s Table z več hodnim TR menijem! Svoje mesto za tem ekskluzivnim omizjem boste predhodno rezervirali in orpavili plačilo. Tako boste lahko na dan naše kulinarične zabave brezskrbno uživali. Nastavite si opomnike in spremljate naša družbena omrežja in spletno stran za odprtje prijav.

Odlično kulinarično izkušnjo bo popestrila tudi vrhunska vinska spremljava. Vinarji iz vse Slovenije bodo ponudili svoja izbrana vina, obiskovalci pa se bodo tudi z njimi družili in izvedeli še kaj več o samih vinih.

Dogajanje bo spremljala glasba, nagradne igre, predvsem pa dobra družba.

Od 12. – 20. ure