Dobri partnerski odnosi

Dobri partnerski odnosi

Lepo pozdravljeni, vabljeni na edukativno delavnico z naslovom DOBRI PARTNERSKI ODNOSI, ki bo potekala v sredo, 07.06.2023 ob 18.00 uri; v živo.
Začetek delavnice bo teoretični uvod o medsebojni privlačnosti v partnerstvu, na katero v procesu spoznavanja vpliva delovanje starih možganov (delovanje nezavednega). V nadaljevanju bomo govorili o globljih potrebah v odnosu, ki se skrivajo za izraženo jezo, besom, kritiko (za tako imenovanimi negativnimi čustvi) in o načinu uglaševanja na potrebe drugega, kar lahko prispeva k bolj harmoničnemu plesu v partnerskem odnosu.

Delavnica bo izkustvene narave, kar pomeni, da boste povabljeni k aktivnemu sodelovanju.

Prijavite se na el. pošto andreja.smid@institut-vir.si
ali na telefonsko številko 031 288 827.
V primeru, da se delavnice ne udeležite, spremembo pravočasno sporočite.
TOPLO VABLJENI !
Vsebine programa so brezplačne.
Udeležite se lahko tudi izključno IZOBRAŽEVALNE DELAVNICE (EDUKATIVNE SKUPINE oz. DUHOVNEGA KOTIČKA in Postavitve družine) kot splošna javnost in ni potrebo, da ste celosten uporabnik programa socialne rehabilitacije; predhodno namero sporočite na tel. št. 031 288 827 ali 03 490 00 25.
Da so aktivnosti lahko za udeležence brezplačne, jih izkazujemo sofinancerjem (Financerji in donatorji) in o vas potrebujemo nekaj podatkov (npr. občina prebivališča, datum rojstva, podatek, ali vas vključimo v nadaljnje obveščanje o delavnicah ipd…). kadar poteka delavnica v živo, to uredimo s podpisno listo, kadar pa je preko Zooma, potrebujemo to predhodno urediti.

Osebam in podjetjem, ki so pripravljeni donirati in podpreti program, se za prispevek na TRR iskreno zahvaljujemo.
Glede na pogodbo z MDDSZEM smo namreč dolžni 20% sredstev tudi sami pridobiti, da dobimo lahko sredstva iz razpisa.
Tako ste dobrodošli vsi donatorji, sponzorji, podporniki programa.
Možnost finančne podpore za obstoj programa je tudi z namenitvijo dela dohodnine. Več na http://www.institut-vir.si/donacija-dohodnine.html.
Vsem podpornikom se iskreno zahvaljujemo.
Kolektiv Inštituta VIR, zavod