5 jezikov ljubezni odraslih in otrok

5 jezikov ljubezni odraslih in otrok

Obstaja pet čustvenih jezikov ljubezni – 5 načinov, kako ljudje izražajo in razumejo ljubezen. S tem, ko se naučimo prepoznavati svoj jezik ljubezni in govoriti jezik ljubezni svojega partnerja ali otrok, lahko začnemo polniti čustveni rezervoar, ki čaka, da ga bodo drugi napolnili z ljubeznijo. Vir mnogih težav v odnosih je ravno to, da partnerja skoraj nikoli ne govorita istega jezika ljubezni. Eden govori enega, drugi drugega in zato njun čustveni rezervoar pogosto ostaja prazen, kar se lahko kaže v občutku, da nam partner ne izkazuje dovolj ljubezni. Tako je tudi pri otrocih, kadar je njihov čustveni rezervoar prazen, niso zadovoljene njihove potrebe po ljubezni in naklonjenosti in posledično se otroci slabo, grdo vedejo. Skupaj se bomo naučili prepoznavati in govoriti pet jezikov ljubezni.

Prijave na el. naslovu nastja.colneric@institut-vir.si ali na številki 031 288 827.

TOPLO VABLJENI! Aktivnost je brezplačna.
​​​​​
V primeru, da se delavnice ne udeležite, spremembo pravočasno sporočite.
Vabljeni, da se s programom Inštituta VIR, zavod podrobneje seznanite in v kolikor potrebujete celostno obravnavo, se tudi polno vključite v program. Več o programu in aktivnostih je zapisano na spletni strani http://www.institut-vir.si. V rubriki »Aktualno« (http://www.institut-vir.si/edukativne-izobra382evalne-delavnice.html) lahko preberete tudi trenutno načrtovane dodatne aktivnosti, namenjene vsem, ki jih teme zanimajo.
Program sofinancira MDDSZEM, ZRSZ, občine Savinjske regije in širše ter drugi.
Program lahko podprete tudi vi. Ena od možnosti so donacije oz. namenitev dela dohodnine – http://www.institut-vir.si/donacija-dohodnine.html.

Vsem podpornikom se iskreno zahvaljujemo.
Kolektiv Inštituta VIR, zavod