Brezplačna ura argentinskega tanga

KJE:
Gimnazija Celje - Center, Kosovelova ul. 1, 3000 Celje (prizorišče)
PRIČETEK:
VSTOPNINA:
Brezplačna ura
ORGANIZATOR:
Tango Embrace Celje

Lepo vabljeni na brezplačno uro argentinskega tanga v Celju.
Kdaj? V nedeljo, 29. 9. 2019, ob 19.00 uri.
Kje? V plesni učilnici, Gimnazija Celje – Center, Kosovelova ulica 1, Celje.
Kje lahko parkiram? Čez cesto, na velikem brezplačnem parkirišču.
Se moram prijaviti? Zaželeno je, da se prijaviš, saj ne moremo sprejeti neomejeno število plesalk in plesalcev. Za prijavo piši na info@tangoembracecelje.si ali pošlji kratko sporočilo oz. pokliči na 070-718-640.

V kolikor vam bo všeč (v kar ne dvomimo), se nam lahko pridružite na začetnem tečaju, ki ga začnemo v oktobru. Več o tem tukaj: https://www.facebook.com/events/546983999174343

Tango ni samo ples, je še veliko več od tega – je prijateljstvo, je prijetno druženje na tečajih, na plesnih večerih in tudi priložnost potovanja na večje tango dogodke doma in v tujini, kjer lahko spoznamo še več novih prijateljev, v kolikor si to seveda želiš.
Vsak si svoj tango naredi po svoji meri in okusu, v tangu ni kopij in tvoji plesni koraki niso nikoli napačni, vse je prav. Prav je, da tudi ti zaživiš, zadihaš in oblikuješ svoj tango, koti si ga želiš in vidiš sam. Mi ti lahko na tej poti pomagamo. Vsekakor pa je tango hoja v dvoje, je lepa glasba, je smeh, je tudi resno delo, je veselje in vsekakor zabava, je čista improvizacija in neskončno zadovoljstvo, ki poživi naše telo in tudi um.

Tango je posebno doživetje in tudi način življenja … Si želiš tudi ti spoznati čarobnost argentinskega tanga? Nič lažjega, pridi na brezplačno uro in potem še na začetni tečaj, zabavno bo.