Avdicija

KJE:
Celjski dom, Krekov trg 3, 3000 Celje (prizorišče)
PRIČETEK:
VSTOPNINA:
od 16€
ORGANIZATOR:
Špas Teater

AVDICIJA je najbolj pričakovana komedija leta!
Pod besedilo in režijo je podpisan JURIJ ZRNEC – eden najbolj zaželenih ustvarjalcev zadnjega desetletja v Sloveniji!
Stroga komisija bo na igralsko Akademijo sprejela samo največje talente. Jagodni izbor generacije!

Kandidati so: Miha Brajnik, Mario Ćulibrk, Goran Hrvaćanin – Gojko Ajkula, Jernej Kogovšek, Dejan Krupić, Damir Levantić, Aleksandar Rajaković, Nik Škrlec.
Profesor: Alojz Svete / Dario Varga / Jurij Zrnec
Pozor! V posamezni predstavi nastopi 5 kandidatov in profesor.

***
Na Igralski akademiji…
Talentirano netalentirani! Stojijo tik pred veliko priložnostjo, ki jim lahko odpre vrata igralskega poklica in zvezdniške kariere!

Česa vse ne bodo naredili, da bi jim uspelo! Iznašli bodo še tisto, česar v gledališču sploh ne obstaja. Njihovi nastopi na AVDICIJI so komični, zabavni, iskreni, pompozno minimalistični, predvsem pa vsi zelo iznajdljivi in do konca smešni!

KOMEDIJA LETA v režiji Jurija Zrneca in ekipe, ki zadnja leta skrbi za slovenski humor!

Besedilo: Jurij Zrnec in igralci
Režija in soavtorstvo:Jurij Zrnec
Več o predstavi: https://spasteater.si/predstave/avdicija

*** JURIJ ZRNEC – En in edini! Le kdo ga ne pozna! 🙂
Igralec, režiser, komik, voditelj, vsestranski ustvarjalec!
Z vodenjem medijske podelitve nagrad Viktorji leta 2003 je JURIJ ZRNEC kot komet razsvetlil slovenski estradni prostor. Njegova priljubljenost pa od tedaj samo narašča. V Špas teatru je kot igralec in režiser nastopil v megauspešnici, predstavi http://xn--5mokih-dkb.com/ Jure je prejemnik Borštnikove nagrade za mlade igralce, nagrade Zlatolaska, filmske nagrade Vesna za glavno vlogo v najbolj gledanem slovenskem filmu Gremo mi po svoje (2010), širša javnost pa ga pozna po štirih Viktorjih priljubljenosti za voditelja oddaje As ti tud not padu?!, ki je tudi prejela štiri Viktorje. Poznamo ga tudi kot doktor Muca, ki ga je upodobil v priljubljeni seriji Naša mala klinika ter prejemnika več drugih medijskih nagrad: Viktorjev gong popularnosti za igralca/voditelja (2007, 2009, 2010, 2011 in 2012), Najbolj zaupanja vredna osebnost v Sloveniji med igralci (zaporedna leta od 2013 do 2015) in še priznanje ZDUS za igralske dosežke za leto 2017 za več moških vlog. In zdaj se vrača na Špasov oder kor režiser in soavtor!